Politika zasebnosti

  1. Upravljavec osebnih podatkov

    Naziv: Profiles International Slovenia (Kadrovske storitve d.o.o.)

    Naslov: Beloruska ulica 7, 2000 Maribor     

    Telefon: 080 22 29

    E-pošta: asistenca@profilesslovenia.si

     

  2. Namen obdelave osebnih podatkov in pravna podlaga za njihovo obdelavo

     

  1. E-novice 

    KAJ? Pri naročanju na e-novice upravljavec obdeluje naslednje osebne podatke, in sicer vaše:

  • Ime in priimek;
  • E-naslov, ki ga vpišete v spletni obrazec;
  • Telefonsko številko, če jo vpišete v spletni obrazec;
  • IP številko vaše naprave ter
  • datum in čas prijave na e-novičke. 

    ZAKAJ? Upravljavec navedene podatke obdeluje izključno za namene obveščanja po e-pošti o novostih in dobrih praksah s področja selekcije in razvoja kadra, obveščanja o dogodkih, publikacijah in ostalih produktih upravljavca.

    KOLIKO ČASA? Upravljavec naštete podatke obdeluje dokler se od storitve pošiljanja e-novic ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na to povezavo  ali pošljete sporočilo s katerim se odjavljate na e-naslov: asistenca@profilesslovenia.si.

    PRAVNA PODLAGA? Upravljavec naštete osebne podatke obdeluje na podlagi privolitve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (člen 6(a) Splošne uredbe o varstvu podatkov). Posameznik je podal privolitev z izpolnitvijo spletnega obrazca za prijavo na e-novice, kjer je z označitvijo okenca soglašal, da upravljavec njegov naslov e-pošte uporablja za namene obveščanja o novostih iz izbranih tem. Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, je bil seznanjen s tem, da se lahko od prejemanja e-novic kadarkoli odjavi, na način opisan zgoraj.

    Upravljavec lahko e-novice pošilja tudi z namenom neposrednega trženja, ki ga izvaja na podlagi zakonitega interesa (člen 6(f) Splošne uredbe o varstvu podatkov). Na podlagi zakonitega interesa upravljavec pošilja e-novice le strankam s katerimi pogodbeno sodeluje in le če nad tem interesom ne prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

  1. Obisk spletne strani

    KAJ? Ob vsakem obisku spletne strani upravljavca se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu). Svetovni splet deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. Upravljavec tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.                                                                                                                                                                                                                                                                       ZAKAJ? Namen teh postopkov je zagotavljanje varnosti omrežja in informacij, tj. omogočiti zaznavanje in preprečevanje neavtoriziranih dostopov, ki lahko ogrozijo dostopnost, celovitost in zaupnost shranjenih ali prenesenih osebnih podatkov ter varnost s tem povezanih storitev, ki so dostopne prek teh omrežij in sistemov.

  2. PRAVNA PODLAGA? Takšna obdelava je nujna za izvajanje zakonitih interesov upravljavca.

    KOLIKO ČASA? Podatki se hranijo 30 dni od obiska spletne strani.

  3. Spletna analitika

    KAJ?

    ZAKAJ? Namen je spremljanje obiskanosti spletnega mesta in posledično prilagajanje vsebin in izboljšave spletnega mesta, tako vsebinske kot funkcionalne.

    PRAVNA PODLAGA? 157. člen Zakona o elektronskih komunikacijah v povezavi z izvajanjem zakonitih interesov upravljavca (člen 6(f) Splošne uredbe o varstvu podatkov).

    KOLIKO ČASA? Analitični piškotek se hrani 12 mesecev, piškotek o zavrnitvi analitičnega piškotka se hrani v brskalniku do izbrisa piškotkov in drugih podatkov spletnega mesta med brskalniškimi nastavitvami (nastavitev posameznika). Podrobne razlage o piškotkih najdete v razdelku Piškotki.

     

    1. Uporabniki osebnih podatkov

      Pogodbeni obdelovalec, ki za upravljavca vzdržuje in gostuje spletno stran.                                   

      • Vareo d.o.o.
      • Kranjska cesta 4
      • 4240 Radovljica

       

    2. Prenos osebnih podatkov v tretjo državo ali mednarodno organizacijo

      Osebni podatki se ne prenašajo v tretje države ali mednarodne organizacije.

       

    3. Pravice posameznika

      Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico zahtevati  dostop do osebnih podatkov in  popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njim ter pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Zahteva posameznika se obravnava skladno z določbami Splošne uredbe o varstvu podatkov.

      Posamezniki, ki je privolil v obdelavo osebnih podatkov lahko svojo privolitev kadarkoli prekliče na način, kot je zapisan v razdelku E-novice.

      Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko vloži pritožbo tudi neposredno pri Informacijskem pooblaščencu RS, v kolikor meni da obdelava osebnih podatkov v zvezi z njim krši predpise s področja varstva osebnih podatkov.

       

    4. Zagotovitev podatkov

      Zagotovitev osebnih podatkov ni zakonska ali pogodbena obveznosti. Posameznik se lahko prostovoljno odloči ali se bo prijavil na e-novice.

      Osebni podatki pri obisku spletne strani se prenesejo upravljavcu spletne strani zaradi delovanja spleta ter zaradi izboljševanja uporabniške izkušnje in prilagajanja vsebin.

       

    5. Informacije o obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov

              Avtomatizirano sprejemanje odločitev ali profiliranje se ne izvaja.

Kdo nam zaupa

Profiles International Slovenija | Telefon: 080 22 29| Pišite nam

KADROVSKE STORITVE d.o.o.  Beloruska ulica 7, 2000 Maribor

 

Politiko zasebnosti lahko najdete tukaj